Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do nebe

9. 10. 2012

 

 Atsushi

Podívám se po Keiovi a Kaiovi, kteří se spolu líbají. Jak moc bych si přál abych mohl být mezi nimi a líbat je. Ano přesnět tak zamiloval jsem se do dvojčat. Najednou se na mě oba podívají a začnou se usmívat. Hned se otočím a určitě vím že jsem rudej jak rak. Alespoň že je už poslední hodina. Když vejde třídní začneme. Samozdřejmě že jsem hned tasen a to na látku, kterou vůbec neumím. Stěží si vyfasuju lepší čtyřku. Po hodině okamžitě odejdu na kolej. A to by nebyla smůla při mě abych nenarazil na dvojčata. Samozdřejmě čekají u MÉHO pokoje. 

" Dovolíte?!", zeptám se naštvaně ani nevím proč.

" Ne!", odpoví jako jeden.

" Proč, sakra?!", zeptám se ještě víc na hlas až se po mě otočí dvě druhačky. 

" Tak nás pozvi k sobě", zašeptám mi Kai do ucha. Sakra jak se dostal až ke mě? Nejednou ucítím ruku na svém zadku. Prudce se od nich odtrhnu a okamžitě si otevřu dveře od pokoje a v běhnu tam. Ja vím říkal jsem že jsem se do nich zamiloval, ale to neznamená že, když je miluju nechám se ošukat hned na chodbě. Přestanu nad tím přemýšlet a zapnu si počítač. 

Tam stejně nic není tak počítač zase vypnu a oblíknu se do tepláků a volného trička. Vezmu si svoje tenisky a vyjdu s pokoje. Zastavím se až u vchodu, kde stojí dvojčata. Určitě moc dobře ví že vždycky v pátek chodím běhat,přeci jen je léto. Obrátím se že vyjdu zadním východem, ale Kai mě zaregistroval a upozornil na mě i Keie. Oba dva mě hned dojdou a přiloží mi k puse kapesníček s nějakou vodičkou. Pak už je jen černo černá tma.

 

Kai

 Čekáme s bráchou na zajíčka, který se nám začíná čím dál víc líbit. Najednou ho zahlédnu pár metrů od východu jak se obrací k zadní mu východu. Šťouchnu do Keie, který tu chrupká. Otevře oči a koukne na mě. Kývnu a oba se rozeběhneme k Atsushimu. Kei mu na pusu přitiskne kapesníček. Ani nevím kde ho vzal. Když mi omdlí do náruče vezmeme ho k nám na pokoj. Kei mu svlíkne triko a já tepláky.

"Ow on má králíčky", zavrní Kei,"No vážně má králíčky na těch spodkách", koukne na něj zasněně Kei. Zasměju se a skloním se k němu pro polibek. Pomalu mu jazykem jezdím po kontuře jeho rtíků. Kei vzdychne a pootevře rty. Využiju chvilky a vklouznu tam. Začnu ochutnávat jeho ústa. Chutnají mu po jahodách jak jinak. V polibku se pousměju a Kei mě štouchne do ramene. Nechtěně se od něj odtrhnu. Ukáže pod sebe kde pomalu Atsushi nabýrá vědomí. Oba si k němu sedneme z jedné strany kdyby  chtěl utéct. Atsushi otevře jedno oko a, když si uvědomí kde je vyšvyhne se do sedu až Kei uhodí do nosu a schodí z postele. Když si uvědomí co udělal koukne se vystrašeně na mě. To se nás bojí? Chci se ho dotknout, ale Atsu si stoupne, začne couvat ke zdi. Kei se zatím sebral ze země a vykuleně hledí střídavě na mě a na Atsushiho. 

"Atsu co je?", zeptám se opatrně. Atsu se na mě podívá a než stačím mrknout je venku ze dveří. Rychle se, ale vzpamatuju a rozeběhnu se za ním. Když probíhám kolem hloučku holek tak jedna řekne ostatním že kolem ní teď proběh atsu jen ve spodkách s králíčkama. Všechny se tomu začnou smát rychle to vezmu po schodech k jeho pokoji. Když tam akorát dobíhám Atsu se snaží rychle odemknout. Chytnu ho kolem pasu a strhnu na zem. Atsu zaknučí bolestí a koukne na mě.

 "Pusť mě", zakňučí. A udělá tak smutné oči že mu málem podlehnu, ale jen málem. Zavrtím hlavou zavřu dveře jeho pokoje a vydám se do našeho. Atsu sebou po cestě dost hází takže je to mnohem těší a zabere mi to více času. Když konečně dojdu k pokoji nohou zabouchám na dveře a Kei mi příde za chvilku otevřít. Posadím Atsu na postel a sednu si před něj na zem do tureckého sedu Kei si sedne k Atsushimu a zkoumá ho pohledem jestli nechce zase utéct. Ale si to vypadá že ne. 

"Táák jo", prolomí zajíček to tíživé ticho," Proč tu jsem?", a koukne přitom na mě. Před chvílí mi málem utek a teď? Se rozvaluje u mě na posteli. Mlsně se ušklíbnu a nahodím perverzní škleb. 

"Kai", kopne do mě Kei. Kouknu na Atsua, málem vyletím z kůže. Kei na mě kouká tak vražedným pohledem a v náručí svírá Atsua, který se na mě dívá vyděšeně. Zvednu se ze země a sednu si na postel. Opatrně Atsushiho obejmu a vtáhnu d své náruče. Kei se usměje a něžně Atsua  pohladí po tváři. 

"Neuděláte mi nic?", zeptá se opatrně Atsu. Zasměju se a ještě víc si ho přitáhnu do náruče. Atsu se na mě otočí a.... políbí mě!! On mě vážně políbil. Opatrně vniknu jazykem do jeho úst a začnu je prozkoumávat. Atsu trochu ztuhne, ale za okamžik mi svým jazykem opatrně začne prozkoumávat moje ústa. 

"Hele nechybí vám někdo?", zaculí se Kei. Atsu se k němu nahne a dá mu polibek. 

Atsushi

Já jsem s nimi. S těmi, které miluji. Něco mě ve spánku zašimrá. Otevřu oči. Na demnou se sklání Kai a zaním je Kei.

"Ahoj šípková Růženko jak pak se ti spalo? A copak se ti zdálo?", zaculí se oba.

" Dobré, zdálo se mi jak jsme se potkali", usměju se a oba políbím. 

" A byl to krásnej sen??", zeptají se unisimo *nevím jesli je to dobře*

" Jo, ale pořád vám nezapomenu jak jste mě ztrapnili", zavrčím a začnu se oblíkat.

" Ale přece se ještě nezlobíš?", zašveholí Kai,"Dneska je to rok co jsme spolu", pokračuje Kei.  Usměju se dneska jeto vážně jeden rok co mi ti dva vlezli do života. No spíš já jim, ale to jindy. Hihi. Kei mě shodí do postele a přitáhne si mě do náruče. Kai se na mě přitiskne z druhé srany.

" Dneska si budeme hrát", zavrní Kai. Zblednu minule jsme si hráli sedm hodin v kuse!!!

"Nee", zaupím. Kei s Kaiem přikývnou a políbí mě. Tím začínají hry.

Tak snad někdy příště.

                                                             Konec!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atsushi

Kai a Kei

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář