Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jó ta láska... 2.část

4. 1. 2013

 Po škole jsem chtěl okamžitě zmizet, ale Ren už čekal u brány.

"Tak jdeme?", zeptá se a sebere mi tašku. 
"Ne! Jdu si domů pro věci ty godzillo!", zavrčím a seberu mu tašku. Rychle se rozejdu domů a nekoukám za sebe. Najednou narazím do něčí hrudi. Něčí ruce se mi obtočí kolem pasu. Vzhlédnu a zadívám se do úsměvavé tváře Rena.
" Ty...", zavrčím, ale jsem umlčen polibkem.
" Jo já", usměje se a chytne mě za ruku. Snažím se mu vytrhnout, ale marně. Nechám ruku tak a rozejdu se společně s Renem domů. Před domem se k němu otočím a odstrčím ho od sebe. Hodím tašku do chodby a vrátím se ven. 
" Tak pojď", usměje se na mě a natáhne ke mně ruku. Neochotně ji vsunu do své a vydám se s sním do cukrárny. Cestou potkáme Kazue s Akirou. 
" Ahoj Michi a Rene", usměje se Kazue a stiskne Akiřinu ruku. 
"Ahoj Kazu", usměje se Ren. Já jen otočím hlavu aby nikdo neviděl jak rudnu. 
" Tak kam jdete?", zeptá se Akira. Kazue nani pohlédne a řekne:
" Určitě rande co?", zeptá se a usměje se na mě. Probodnu ji pohledem a otočím se na Rena. Koukne na mně a přitáhne si mně blíž k tělu. Svoji ruku mi obmotá kolem pasu a pokýve hlavou.
" Aha tak to nechceme zdržovat", usměje se Akira a společně s Kazue, která se za námi pořád otáčí se vydáme dál. Přitisknu se k Renovi, protože mi začala být zima a přidám do kroku než zase někoho potkáme. Když jsme před cukrárnou vyjde idtamtud akorát moje starší sestra Tsubaki. Rychle Rena zatáhnu do uličky a počkám až sestra zmizí z dohledu. Vytáhnu Rena ven a napochoduju do cukrárny. Objednáme si.
" Ták Michi co tě baví?", zeptá se se zájmem Ren
" Hm. Nevím třeba odstřelování godzill", usměju se a vypláznu na něj jazyk. Servírka nám donese horkou čokoládu a jahodové řezy. Dá to na stůl a odejde do zadu. 
" Ale no tak Michí", udělá na mně oči Ren. Zasměju se a přisunu se blíž k němu. Sedíme na lavici takže to jde bez hluku. 
" Eh?", koukne na mě nechápavě Ren.
" Až se k tobě přisunu úplně můžeš mi dát pusu", řeknu neústupně a zadívám se mu do očí. 
"Mám lepší nápad", řekne a přitáhne si mě k sobě. Zasměje se a skloní se ke mě. Přitiskne své rty na mé. Začne je oždibovat a já začnu tát. Pomalu mu začnu polibek opětovat. Ztuhne, ale hned se vzpamatuje a začne mi po ústech jezdit jazykem. Malinko je pootevřu. Ren toho hned využije a začne mě svým jazykem pobídat ke spolupráci. Trochu nezkušeně se zapojím a vysloužím si vzdech. Rychle se od Rena odtáhnu a svoji rudou tvář schovám do jeho hrudi. Kolem mých zad se obmotají dvě ruce a přitisknou mě ještě blíž. Rychle s Renem sníme řezy a vypijeme čokoládu. Ren nechá na stolku hotovost a vyjde se mnou ruku v ruce ven. Oklepu se zimou a víc se přimáčknu k Renovi. 
" Nechceš jít k nám?", zeptá se Ren a už mě vede cestou k domu. 
" Jo", odpovím vesele a srovnám s ním krok. Dojdeme před velký dům. Ren otevře branku a následně i dveře. Vyzujeme se a Ren mi sundá bundu. Do chodby hned přiběhne Gina a za ní malé štěně. 
" Michi", usměje se na mě a vezme pejska do náruče.
" Tohle je Pesu", řekne a pohlédne na moji ruku, kterou svírea ta Renovo. 
" Jdeme ke mně", řekne Ren a rozejde se se mnou poschodišti nahoru. Vidím už jen smutný Ginin pohled. Ren mě vtáhne k sobě do pokoje a vezme mě do náruče. Lehne si se mnou na velkou postel a zavrtá nás do deky. 
" To si nemusel", podotku trochu naštvaně.
" Musel", zazubí se na mě Ren a vtiskne mi polibek na tvář," co chceš dělat?", zeptá se mně a přitom si hraje s mými vlasy.
"Nevím", usměju se a chytnu jeho ruku. 
" Co si takhle pustit film?", zeptá se mě Ren. Kývnu a Ren zapne notebook. Najede na filmy a nechá mě vybrat. Kliknu na film s názvem Jeskyně. Po půl hodince se ukáže, že jo to horor. Jakmile tam ta obluda začne někoho žrát schovám obličej do Renovi náruče. Nakonec jsem zůstal přes noc. Ráno jsem se vzbudil v náručí Rena.
" Dobré ráno", usmál jsem se na něj.
" Dobré lásko", usmál se a políbil mě do nového dne
 
Po týdnu jsem řekl rodičům, že Ren je můj přítel. Vzali to dobře dokonce i ten věkový rozdíl no a Akira s Kazue z nás nemůžou spustit oči. Myslím, že ta moje chlupatá obludka má něco co mě přitahuje. Tak zatím...?
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Lili,8. 1. 2013 23:59

už sa nemôžem dočkať toho niečoho čo má byť :)...fakt sa teším na to pokračovanie :)

....

katka,6. 1. 2013 16:05

tak to bylo rychlé klidně jsi to mohla natáhnou mě se ta povídka líbila

Re: ....

Abby,6. 1. 2013 18:28

Neboj ještě něco bude....