Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapky krve

27. 8. 2012

  Jun

Ráno se trhnutím probudím a posadím se na posteli. Už zase.  Bydlím se svým bratrem v  jednom pokoji, ale vždycky když se vzbudím je pryč. Hrozně si ode mě drží odstup. Vydám se do koupelny spáchat ranní hygienu. Už oblečený v džínových kratáskách a košili sejdu dolů na pozdní snídani. Na štěstí už jsou letní prázdniny. "Máma s tátou jeli k tetě." ozve se od televize Filip.

 

Filip

 Dívám se jak si vezme chleba a sedá si ke mě na gauč. Koukám se na film, když ucítím že se na mě namáčkl. Odtáhnu se. Juni se zvedne a s brekem uteče.Povzdechnu  si. Rozeběhnu se za ním, když si najednou všimnu kapek krve. Musel se říznout.  Instynktivně zamířím do koupelny. Samozdřejmě že je tu a pokouší se zavát ruku. přidřepnu si k němu a pomůžu mu s tím. Obvážu to a lehce políbím. Jun mi ruku vytrhne a začne poklízet lákárničku.

 

Jun

Dívám se jak mi zavazuje ruku a něžně mě na ni políbí. Vytrhnu mu ruku a začnu uklízet nepořádek. Když chci kolem něho projít chytne mě a otočí k sobě "Co je to s tebou?" zeptá se nechápavě. Začne se ve mě vařit vztek a vztekle mi zacuká obočí. "Jak co je se mnou, co je spíš s tebou. Pořád se mi vyhíbáš! Byly doby kdy jsme na sebe nedali dopustit a teď!" vyštěknu na Filipa.  Cítím jak mě v očích pálí slzy.

 

Filip

Když mi do očí vyštěkne tu pravdivou odpověď a do očí se mu nahrnou slzy tak se neudržím a něžně ho políbím. Zaskočeně se na mě podívá a polibek mi po chvíli opětuje. Vezmu ho do náruče a zapluji do našeho pokoje. Juna opatrně položím na postel a začnu ho vášnivě líbat. Začnu mu rozeínat košili a putovat svými polibky na krk. Pak sjedu níž a vsajy jednu bradavku do úst kde si sní pohrávám jazykem a zuby. Jun se podemnou svíjí  a sténá. S blahem poslouchám jeho sténání zatím co se vjenuji jeho druhém bradavce. Jazykem sjedu až k lemu jeho kraťásků. Rychle mu rozepnu zip a sjedu k jeho chloubě. Nejdříve ho olíznu na špičce , potom ho vezmu celého do úst. Opatrně do něho vsunu prst. Po chvíli když se ujistí že je dostatečně roztažený  si dám gel na penis a opatrně do něho proniknu. Junovi se zkřiví tvář bolestí . Políbím ho a čekám. Když malinko kývne pohnu se v něm. Jun hlasitě zastená. Opatrně se v něm pohybuji a nechávám ho určit tempo. Po chvíli zrychlý, když citím že už budu vezmu do ruky Junův penis a začnu ho třít. Vyvrcholíme společně. Unaveně z něho vyjdu a vezmu do náruče za pár minut se s ním odeberu do říše snů.

Jun

Ráno mě probudí jemné paprsky slunce a něžné polibky na hruď. "Ahoj miláčku" usměje se na mě Filip. "Dobré" usměji se na něho a políbím. "Ráno přijeli rodiče asi jim to budeme muset říct" řekne o něco vážněji. "já vím, ale i kdyby nesouhlasili nevzdáv se tě" odpovím mu. Na snídani sejdeme ruku v ruce. Máma s tátou sedí u stolu. "Dobré ráno vy dvě hrdličky tak co vyspinkaní?" zeptá se vesele mamka. Můžu doslova říct že jsme zírali jako tele na nové vrata. "No co valíte bulvy nám to nevadí. Spíš se nám ulevilo." haleká na nás.  Potom se už v klidu najíme. Při školním roce se toho stalo ještě moc. Třeba to že mě Filip požádal o ruku. Samozdřejmě že jsem přijal. A díky kapkám krve jsme spolu štástní. Teď můžu říct jen to že to  chtěl asi osud. A já s Filipem jsme za něj vděční, protože teď žijeme manželství v lásce,rozkoši a malích hádkách. 

 

 

Modrovlásek - Jun

Blonďák - Filip

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář