Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční společník 1/?

17. 3. 2013

 NOČNÍ SPOLEČNÍK 

Od tetičky Pominky ( alias Abby) a od tetičky Korytnačky ( alias Kori)

 

Abby: Adam, Chris

Kori: Jenna, Deron


Adam

 

Podívám se po place a vyndám další láhev whisky.
,, Deri hoď to prosím na šesku" podívám se po barmanovi. Kývne a převezme plný tác. Stále mě udivuje jak taková malá bytůstka může unést plný tác a ktomu ještě jednu flašku. 
,, Ahoj zlato," objeví se u mě Jenna a políbí mě na tvář. Jen kývnu a začnu dělat další pití.
,, Ahoj Jenn!" vypískne radostně Deron a obejme ji. Jenna se usměje a začne se s ním muchlovat. Odtrhnu je od sebe a Deronovi dám další tác. Bar se za chvilku naplní k prasknutí a půl hodiny před desátou Jenna s Deronem odejdou do zadu. Za chvilku už se barem rozezní hudba a na pódium vyleze Deron s maskou a v sexy oblečku.
,, Dneska si se předvedla" pochválím Jennu a sednu si s ní na bar. 
,, Děkuju" usměje se. Obejmu ji kolem pasu a políbím. Začne mi polibek opětovat a chytne se mě kolem krku. Když polibek skončí pořádně ji obejmu. Jenna je skvělá holka, vůbec se mi nechce věřit, že je právě se mnou.
,, Adame je moc hezký, že mě takhle mačkáš, ale nemůžu dýchat" zahuhlá Jenn. Okamžitě ji pustím a odejdu znova za bar.
,, Co si dáte slečno" zakřením se na ni.
,, Toho šikovného barmana a jedno pivo" zasměje se. Natočím jí pivo a podívám se na podium, kde Deron dokončuje svůj taneček. Odejde a za deset minut je u nás už v uniformě. 
,, Deri jdi na chvilku ven, já to tu za tebe, kdyžtak převezmu" uculí se Jenn.
,, Oki" poděkuje Deri a odejde zadem ven.

 


Deron

 

Vyjdu ven a zapálím si cugaretu. Slastně vydechnu kouř a opřu se o zeď. Chvilku jen tak postávám, když ke mně někdo přijde.
,, Neměl bys kouřit" promluví osoba.
,, Kdo jsi?" vyjeknu, když mě k sobě přitiskne. Jen se usměje a rukama se přesune na můj zadek, který promne. Slastně vydechnu, když se jeho rty dotkbou těch mých.
,, Vážně si jako děvka" zachrči a tvdě si začne brát moje rty. Zakňučím a dlaněmi se zapřu o jeho ramena. Vůbec na to nedbá a začne mi rozepínat košili, zamračím se a znova se ho pokusím odstrčit, ale je to jako bych tlačil do betonové zdi. Rozepne mi košili a začne mi stahovat kalhoty. Vůbec nic už nevnímám. 
,, Teď se uvolni Deri" zachrčí kluk a začne do mě vnikat. Cuknu sebou čímž se nabodnu na jeho penis úplně.
,, Derone!" ozve se ode dveří Jennin hlas. Chci začít křičet, ale neznámý ze mě rychle vyjde a začne mě upravovat. 
,, A opovaž se o tom někomu říct" zavrčí mi do tváře a odejde.
,, Derone tady jsi", vydechne úlevně Jenna, ,, proboha, co se ti stalo" vydechne a pomůže mi na nohy, které jsou jako z rosolu.
,, Adame!" zaječí a opatrně mě podepře. 
,, Co se děje?" zeptá se a vyjde ven, ,, sakra počkej chvilku jen zamknu a pojedeme domů" zavrčí a rychle zamkne bar. Pomůže mi do auta.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zajímavé

Yuki-cat,17. 6. 2013 15:44

Tak to je opravdu zákeřné utnutí. Rozhodně jsem zvědavá na pokračování.

ILY

Painn,21. 3. 2013 20:57

* muhehehehe* Sice trošku pozdě, ale přeci jen sem něco napíšu :) Nó ale to bych k tomu musel mít slov!! :D Super Abb.. Nó ségra ty Deronkovi dáváš!! xD

w_w

Jiji,18. 3. 2013 21:09

Chudáček Deron hned na začátku znásilněný :( Lituju ho, ale snad se to vyvine dobře :)

*o*

Lili,18. 3. 2013 17:39

Zaujímavý začiatok. Deron si to poriadne zlízol. Je mi ho ľúto. Som zvedavá ako sa to bude vyvíjať. Keďže ten druhý povedal aby o tom nikomu necekol musí byť za tým niečo viac. Teším sa na pokračovanie :)

Zaujímavé!!

Lolu,18. 3. 2013 15:41

To bolo vážne niečo .. Chudák Deri hneď na začiatku znásilnený, no dúfam, že sa to vyvinie dobre! Tak sa teším na pokračovanie