Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sorry holky už jsem zadanej aneb Justin Bieber je opravdu gay

14. 2. 2013

 Sorry holky už jsem zadanej aneb Justin Bieber je opravdu gay

 
Bylo zimní ráno. Celý svět si povídal o jediné zprávě. Justin Bieber a Selena Gomez už netvoří pár. Mladý hezounek a idol všech dívek světa (teda skoro všech) teď seděl sklesle na gauči ve své vile a… jedl zmrzlinu? Nechtěl nikoho vidět ani slyšet, ale věděl, že takhle už to dál nejde. Potřeboval na čerstvý vzduch, ven! Proto se tedy uráčil vstát z gauče, zlidštit se a vyjít v přestrojení na ulici. Chodil všude možně. Až najednou, bum! Sletěl na zem.
„ Promiň, si v pořádku?“, zašeptal k němu blonďáček.
„ Jo“, odpověděl Justin a pomohl mu vstát. A opět se oba rozešli stejnou cestou. Tak to chodilo celý den, buď do někoho vrazil Justin, nebo někdo do něj až opět potkal onoho blonďáčka.
„ Nechceš pomoct?“, zeptal se a převzal jednu jeho tašku.
„ Díky“, usmál se blonďáček, kterého pojmenuju na Kyla.
„ Není zač, tak kam to bude?“, optal se Justin. S tímhle rozkošným blonďákem byl ochotný jít až na konec světa. Když Kyle neodpovídal, zatarasil mu Justin cestu. Až teď oba přesunuli své pohledy do tváře toho druhého. V tichosti se vpíjely navzájem do očí.
„ A sakra“, zašeptal Kyle.
„ Co je?“ zeptal se Justin. Kyle jen, ukázal nad ně, kde se pohupovalo ještě jmelí. Kyle už chtěl vykročit, když ho Justin chytil kolem pasu a vtiskl mu polibek na ústa.
„ Promiň“, řekl smutně Justin a už chtěl vykročit, když si ho Kyle přitáhl do dalšího polibku.
  Když se druhý den Justin díval, na zprávy uviděl tam svoji a Kyleovu fotku. Usmál se a odběhl do kuchyně, kde se za plotnou otáčel jeho nový přítel Kyle.
 
HAPPY VALENTINE
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář