Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ten, koho miluji je....

11. 6. 2013

 

JUNO
  Rozlédnu se a zamžourám. Pohled stočím na svoje rodiče, kteří se rozhodují kam nastěhují sedačku. Abych se vám představil. Mé jméno je Juno Misaki. Jemi patnáct a zrovna jsme se nastěhovali do velkého sídla po mé babičce.
  ,, Zlatíčko, prosím tě pojď mi pomoct s krabicemi z auta" pohladí mě mamka po tváři. 
  ,, Jasně mami" usměju se a střelím pohledem po svém bratrovi. Pobaveně se na mě zadívá a zamává mi. Rychle se otočím a doběhnu mamku. Hned od ní převezmu tu nejlehčí krabici. Aby jste věděli proč jsme se vlastně přestěhovali.. No bylo to kvůli mé maličkosti. Můj lékař rodičům doporučil, abych změnil prostředí. Naši hned nadšeně souhlasili a už to bylo. Vážně pro mě chtějí to nejlepší.
  ,, To už stačí běž si trochu poklidit pokoj a pak už to snad bude vše, abych mohla začít s oběděm" usměje se mamka a zamkne auto. Jen smutně kývnu a odploužím se do pokoje. 
  Začnu si skládat oblečení podle toho, kdy co nosím.
  ,, Můžu?" ozve se bratr a nakoukne do pokoje. 
  ,, Pojď" usměju se na něj a stoupnu si. Hiro vejde zamkne a pevně mě obejme. Vdečně se k němu přitisknu  a zavrtám mu nos do ramene. 
  ,, Chyběl jsi mi" zamumlám a políbím ho na krk. 
  ,, Vždyť ty mě taky" vzdychne a pustí mě. Povalím ho na postel a sednu si mu na klín. Zavrtím zadečkem a rukama vklouznu pod jeho košili. Hiro zavzdychá a začne si rozepínat košili. Já si svleču triko a natisknu se na jeho nahou hruď. Zavrním a začnu pohybovat zadečkem.
  ,, Provokatére!" vymrští se Hiro do sedu. Nečekám to a tak se nakloním a přepadnu z postele. 
  ,, Lásko! Promiň jseš v pořádku?" zeptá se mě se strachem v hlase a posadí mě na postel. 
  ,, V pořádku" usměju se a sednu si mu na klín. 
  ,, Co kdyby jsme večer zašli do kina. Jen mi dva nebo by jsme mohli stanovat venku" usměje se úchylně, když si představí, co by tam se mnou dělal. Jen zavrtím hlavou a políbím ho. Prohloubí polibek a povalí mě na postel. Vzdychnu a rozepnu mu knoflík u kalhot.
  ,, Kluci! Oběd!" ozve se mamky hlas ze zdola. Hiro ztrápeně zasténá a začne se upravovat, pak mě vyzvedne a  podá mi tričko. Skloní se ke mně a začne mě líbat.
  ,, Musíme jít" zašeptám a odtrhnu se od jeho rtů. Hiro kývne líbne mě na tvář a vyklouzne z pokoje. 
  Rychle seběhnu schody a posadím se na židli. 
  ,,Máš nějaké plány na večer?" ozve se Hiro a sedne si napro ti mně. 
  ,, Chtěl jsem jít do kina. Proč?" zeptám se s úsměvem.
  ,, Asi půjdu s tebou" řekne a pustí se do jídla.
  ,, Hiro! Přestaň, až přijde táta tak můžeš začít!" okřikne ho mamka. Hiro se nafoukne jako bublina a něco zamumlá.
  ,, Promiňte, ale budeme muset jet" vběhne do kuchyně taťka ,, Stala se velká nehoda tak nás potřebují v nemocnici" koukne na mamku, která hned vstane.
  ,, Kluci najezte se" stačí křiknout a už jsou pryč. Kouknu se na Hira a vyprsknu smíchy. Je upatlaný až na čele a pusu plnou špaget. Pustím se taky do jídla, ale rozhodně pomaleji. 
  ,, Myslíš, že bude vadit, když si dám ještě mamky porci?" koukne na mě. Pokrčím rameny a zvednu se. 
  Vlezu si k sobě do pokoje a zapadnu do postele. Z brašny si vytáhnu laptop a nasadím si sluchátka. Dám je na maximum a začtu se do stažené knížky. Po chvilce ucítím na čele polibek. Zamrkám a zadívám se na Hira, který se perverzně usmívá.
  ,, Copak potřebuješ?" zamrkám řasami a vypnu laptop. 
  ,, Drogu" zašeptá a začne mě líbat. S radostí se k němu přidám a začnu mu rozepínat košili. Hiro mě položí na postel. Přetáhne mi triko přes hlavu a začne mi rozepínat kalhoty. Přitisknu se k němu a obejmu ho.
  ,, Copak?" zeptá se mě Hiro. Z oka mi ukápne slza. Podívám se na něj a prudce ho políbím. Hiro mě k sobě přitiskne a opětuje mi polibek.
  ,, Juni, co se děje?" zeptá se mě.
  ,, Miluji tě" zašeptám a zavrtám se do jeho náruče.
  ,, Já tebe taky" usměje se a lehne si se mnou do postele. Přitulím se k němu a začnu ho laskat ve vlasech. Hiro mě začne pusinkovat na krk a hladit po boku. 
  ,, Chceš pokračovat nebo půjdeme do kina?" zamumlá. Povalím ho pod sebe a začnu ho líbat na huď. Začnu se věnovat levé bradavce, kterou stisknu lehce mezi zuby. Prsty začnu mnout pravou. Chvilku si takhle s oběma hraju, když se rozhodnu to prostřídat. Zoubky se začnu věnovat pravé a prstíky levé.
  Když si konečně dohraju stáhnu Hirovi kalhoty. 
  ,, Ty malá ještěrko" zavzdychá Hiro.
 Zvědavě se na něj podívá a olíznu ho po celé délce. Začnu si hrát se žaludem, když v tom prásknou dveře!
  ,, Hiru?!" ozve se v hale hlásek. 
Podívám se na Hira, který zbledne a začne se rychle oblékat. Navleču si triko a sednu si na postel. Hiro vyběhne ze dvěří a zamíří dolů po schodech do haly.
 
HIRO
  ,, Deriku? Co tady děláš?!" zeptám se nervózně svého přítele.
  ,, Přijel jsem za tebou, lásko!" usměje se zářivě a vášnivě mě políbí. Od schodů uslyším vzlyk. Otočím se a uvidím Juni tvář po, které se valí slzy. Smutně se na mě podívá a zaběhne k sobě do pokoje. Naštvaně se podívám na Derika.
  ,, Co tu k sakru předvádíš?! Okamžitě vypadni" zaječím a vyhodí ho surově ze dveří, pak se rychle otočím a vyběhnu nahoru.
  ,, Juni?" zaklepu na dveře. Chvíli se nic neozívá, když se najednou ozve rána jak něco narazilo do dveří.
  ,, Vypadni! Vypadni a nepřibližuj se ke mně!!" zašeptá rozzuřeně za dveřmi..
  ,, Juno, ale to-..." nedořeknu, protože mi přiletí taková, že druhou chytnu o stěnu za mnou.
  ,, Okamžitě vypadni!" zavrčí. Raději zalezu k sobě do pokoje, kde se kouknu na fotky, kde jsme s Junim u moře. Z oka mi ukápne slza, kterou rychle setřu. Z Juniho pokoje uslyším zpěv. Zvednu se a sednu si k jeho pokoji
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Júú *w*

Dí de Fast (vlcipovidky.blog.cz),17. 6. 2013 16:55

To bolo super :D Úžasná poviedka :D Dúfam ,že si to medzi sebou Juno a Hiro urovnajú ;) Bude k tomu dúfam pokračovanie ,že ? *šteňacie oči*

Re: Júú *w*

Abby ,17. 6. 2013 17:56

Určitě už k tomu chystám něco za, co mě asi zabiješ ^^"

Re: Re: Júú *w*

Augustynka,2. 11. 2015 14:44

Opovaž se! Doufám že budou práškové spolu!
Tak aspoň piš další povídky, jseš v tom vážně dobrá!