Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starish

27. 8. 2012

 

Na začátku to byly nepřátelé na život a na smrt, ale díky dívce, která v ně věřila (Haruka Nanami) se znich stali přátelé, ALE hlavně kapela STARISH. A tady začíná moje vyprávění o: Masatovi,Renovi,Natsukim,Syovi,Tokiyovi a Otoyovi. Užijte si to...........

Ren

Slyšíme už jen potlesk fanoušků než vstoupíme do zákulisí. 

"Byly jste perfektní" ukáže nám Nanami palec nahoru.

"Díky šéfko", zasmějeme se všichni. Nanami přikývne a pustí nás do šaten. Zrovna si zapínám košili, když někdo zaklepe. "Dále" zamumlám. Dovnitř nakoukne modrá hlava a já hned poznám Masata. A zaním kluky jak se pochichtávájí. Jen nad tím pozvednu obočí a dál si oblíkám košili. Najednou Masata někdo strčí až zaklopýtá a zabouchnou se dveře. Pak jen slyšíme zamykání a rychlí běh pryč. Podívám se na Masata, který je rudší že by mu i pálivá paprika měla co závidět. Pohladím ho po vlasech.

"Ummm... Re-Rene n-ne-nezašel bys p-p-potom do k-kina?, zeptá se mě a muchlá si modrou vestu. 

"Hm. A kdy?,zeptám se nezaujátě, ale v duchu křičím 'Jdu s Masatem na R-A-N-D-E. Slyšíte on mě pozval na rande!! Já snad sním a jestli jo nechci se probudit.  

"Až se-se ti to bude h-hodit",pousměje se.

"A dneska by to šlo?" zeptám se s otazníky v očích. Masato horlivě přikývne. 

"Tak já se jdu převléct", houkne a než se ho stačím zeptat na co půjdeme je v trapu. Povzdechnu si. A to jsem si myslel že bude težké říct mu že ho miluju, ale kluci se rozhodli udělat to za nás.

 

Masato

Doběhnu do mě šatny kde už čeká Nanami s otevřenou skříní a tázavě se na mě dívá.

"Tak co? Kdy jdete?", vyvalí na mě.

"Hned co se převléknu",usměju se na ni.  Nanami přikývne a začne mi připravovat oblečení. Když se podívám co mi připravila nestačím žasnout. Dala  mi světle žluté jeany, Modré triko, zelenou bundu a černé conversky. Když jsem si to po našem dohadování poraženecky oblékl a višel před šatnu kde stál už Ren.

"P-p-promiň že to trvalo tak dlouho",omluvím se a dál si ho prohlížím má na sobě hnědé triko, bílé kalhoty a černé conversky. 

"Wow moc ti to sluší" zašeptá mi do ucha a líbne mě na tvář. Zčervenám a vyjdu před budovu kde už čeká taxi. Ren mi otevře dveře a počká až nastoupím, potom nasedne a řidiči nadyktuje adresu. "Je mi líto hoši,ale kino je zavřené",upozorní nás. Smutně si povzdechnu.

"To nevadí tak nás zavezete na Kojima 13", řekne Ren naléhavím hlasem. Řidič kývne a po hodince zastaví u tří patrového domku. Ren zaplatí a vtáhne mě do domu.

"Vítej u mě doma",řekne s nádechem ironie,"Boty si dej tady a poď ukážu ti svůj pokoj a vybereme si DVD, když už to kino padlo", usměje se a tím ukáže své krásné bílé zuby.

"Ahhh. Rene to tu bydlíš sám?", zeptám se.

"Ne to víš že ne", zese se usměje," První patro je mojí sestry, druhé je celé moje no a třetí okupuje Syo a Natsuki", ujasní mi. Kývnu a jdu s ním do druhého patra kde dojdeme k posledním dveřím. Ren je otevře a nechá mě vejít. Pokoj má laděň do orandžové a světlounce fialové. Vydechnu a otočím se na Rena.

"Máš to tu moc hezké",zářivě se usměju. Ren se začervená a ukáže na skříňku u televize. Přejdu k ní a otevřu do očí mě uhodí nazvy snad 1000 DVD.

"Vyber si jaké se ti bude líbit já nám dojdu pro pití a brambůrky", řekne a zachvíli uslyším rachot z kuchyně. Rychle čapnu sedmé DVD u konce a podívám se na název: Metro- Vaše cesta končí zde. Povzdechnu si horory vůbec nemusím, ale co, když už sem ho vytáh. Ren akorát vejde s táckem a zapne DVD přehrávač potom se posadí na postel, rukou poklepe na  místo vedle sebe. Rozejdu se a sednu si k němu, ale trošku dál kdybych se náhodou lekl abych mu neublížil. Ren, ale rozhodne jinak a přitáhne si mě do náruče. Nevím proč, ale je mi v ní teplo a bezpečno. Opřu se Renovi o hruď  a zakoukám se na obrazovku. Hned jak zabijou první oběť už je mi špatni. Semknu oči k sobě a ,  modlím se ke konci filmu. Hned mi na hlavu dopadne ruka. Vzhlédnu a vidím Rena jak tam dává nějakou pohádku.

"Doufám že už se mnou na tohle budeš koukat. A mymochodem taky horory moc nemusím", zatím co mluvil došel ke mě a nežně mě políbil. Po chvíli se odtáhl pro vzduch a podívá se na mě trochu smutně. Už chce otevřít pusu, ale předběhnu ho a umlčím ho svými rty. Ren si mě přitáhne do náruče a polibek prohloubí. 

"Co kdyby jsme si lehli", podívá se na mě," Za chvíli stejně příde Syo a Natsuki", přitom mi začne vysvlékat. Kývnu a rozepnu mu pásek. Než se naděju ležím pod peřinou a Ren vedle mě ještě vypne televizi a koukne na budík, který ukazuje půl jedné ráno. Povzdechnu si. Ještě že jsou prázdniny. Pak už jen slyším jak Ren v klidu oddechuje a to mě ukoléba k spánku s ním.

 

Tokiya

Rozloučíme se se Syoem a Natsukim a rozejdeme se s Otoyou do našeho domečku. Těď když jsou spolu Ren a Masato, tak už to nemusíme skrívat. Povzdechnu si a přitáhnu si Otoyu do náruče a víc mu upravím šálu, která mu sjela z krku. Otoya se na mě pousměje. Přidám do kroku, protože začala být větší zima a  Otoya už musí být promrzlí. Skloním se k němu a políbím ho, přesně v ten poment se na nás snese sníh.

Dojedeme až k domečku, který už má na sobě taky vrstvu sněhu. Vejdeme do vyhřáteho domu a svlékneme si kabáty. 

"Běž napustit vanu já nám zatím udělám čaj",plácnu Otoyu po zadečku. Otoya se na mě otočí a s vážnou tváří pronese.

"Aby bylo jasné mladý muži toto", ukáže si na zadek,"Je soukromí majetek Otoya Ittokiho, který vás žádá o pokutu ve víši 1500 jenů". Vytřeštím na něj zrak a radši jdu udělat ten čaj. Když vejdu do koupelny Otoya už ležím ve vaně s horkou vodou. 

 Vlezu si k němu a začnu nás mýt mýdlem s jahodovou vůní. Opláchnu nás a obleču do tepláků a trika. Posdím a Otoyu na gauč a donesu nám hrnečky s čajem. Otoya se na mě usměje a zapne televizi, kde běží pohádky. Ještě přes nás přehodím deku a zakoukám se do televize. 

Dokoukáme pohádku a vydáme se do ložnice. Otoya se na mě svůdně podívá a lehne si  na břicho. Jen v kalhotách si mu lehnu na záda a olíznu mu ucho. Taky se, ale udržím a přetočím ho na záda.

"Dneska ne",pousměju se. Otoya přikývne a ztulí se mi do náruče. Popravím si ho a s ním v náručí usnu.

Otoya

Natsuki

Rozloučím se s Otoyou a Tokiyou a podepř u opilého Sya. Hned se na mě nalepí a začne něco mumlat.

"Víš že tě", škytne," miluju Natsu. A chci tě!", zabodne mi ukazováček do hrudi a znovu škytne. Jen pokývám hlavou a odemknu dveře. Vezmu Sya do náruče a vyjdu sním opatrně schody do našeho patra. V našem SPOLEČNÉM pokoji ho hodím na postel a vysvleču ho. Syo si mě k sobě přitáhne a zečne mě líbat. Přidám se k němu a začnu nás rychle vysvlékat Když sme oba nazí přesunu se mu na krk a udělám mu tam flíček.  Potom putuju na bradavky. Pravou začnu jemnět sát a občas ji skousnu, levou zatím mnu mezi prsty. Když jsem s pravou spokojený stejnou péči věnuji i levé. Jazykem sjíždím pořád níž až narazím na Syovo chloubu. Přejedumu po ní jazykem a celého si ho pak vsaju do úst. Syo se pode mnou kroutí a hlasitě sténá. To mě povzbudí k další akci. Opatrně do něj vsunu jeden prst a podívám se na jeho obličej. Není na něm vidět že by ho to bolelo. Tak do něj vsunu ještě jeden prst, lae to už se stáhne a na tváři se mu vytvoří bolestná grimasa.

"Pššš, zlato to bude dobrý jen se uvolni", zašeptám a začnu ho líbat. Po chvilce se uvolní a já ho začnu pomalu roztahovat. Syo se podemnou slastně prohýbá a vzdychá. Vytáhnu s něj prsty a vysvleču si kalhoty. 

Sáhnu do šuplíku por gel a nanesu si trochu na penis. Opatrně do Sya začnu pronikat a když sem v něm celý přestanu se hýbat  a začnu mu slíbávat slzy které mu bolestí vhrkly do očí. Začnu ho otěšovat a pochvilce se v něm zkusmo pohnu. Syo zasténá a pohne se proti mně. Začnu se v něm pohybovat a pochvíli začnu zrychlovat. Když cítím že už budu vezmu do ruky jeho penis a začnu ho třít do rytmu svých přírazů. Zachvílí společně vyvrcholíme. Unaveně se sesunu na Sya a vyjdu z něj. Syo se na mě natiskne a začne chrupkat. Ještě přes nás přehodím deku a se Syem v náručí se propadnu do Morfeovi říše snů.

Syo

Ráno mě vzbudí sluneční paprsky. Chci se zvednout a zakrýt, ale nemůžu. Podívám se na problém, který mi v tom brání a ocitnu se v Natsukiho hrudi. Polekaně se posadím, ale kvůli bolesto, která se mi ozvala v dolních částech těla si znovu lehnu. Tím prudkým pohybem jsem,ale probudil Natsukiho, který si hned sedne a začne mě pomalu zvedat.

"Ne-ne já nechci", popotáhnu a skovám se pod peřinu. Natsuki se  zasměje a strhne ze mě peřinu. Podívám se na něj a nechám se vzít do sprchy. Ta horká voda mi trochu pomohla.

"Syo",ozve se mi u ucha," Miluju tě. Navždy!", řekne vážně Natsu. V tu chvíli se mi do očí na hrnou slzy. Skočím mu kolem krku a začnu plakat.

"Já tebe taky Miluju. Navždycky", pousměju se a víc se k němu přitisknu. Natsuki si mě přitáhne ještě víc a já tak nějak tuším že tohle je brána do naší nové budoucnosti....

Pro nás všechny. Našli jsme se a tak to mělo být. Já s Natsukim. Tokiya s Otoyou a Ren s Masatem. Navždy.

Syo x Natsuki

Masato x Ren

Tokiya x Otoya

           Are You Ready?         STRISH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

https://clck.ru/36EvaY

Irinanaiva,6. 3. 2024 13:32

https://clck.ru/36EwEa

The Quint News Today

HerbertWab,6. 3. 2024 13:25

All exclusive news stories, opinions and analysis on politics, sports, entertainment, health, business, gender and culture and much more.

https://www.thequintnewstoday.com/

can I ask you something?

Georgevam,6. 3. 2024 13:04

https://contactmeasap.com/blog/15-plain-factors-to-love-search-phrase/
https://contactmeasap.com/blog/federal-inmate-text-provider/
https://contactmeasap.com/blog/17-indications-you-work-with-key-word/
https://contactmeasap.com/blog/fifteen-plain-good-reasons-to-like-keyword/
https://contactmeasap.com/blog/17-indications-youre-employed-with-search-term/

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

Lamaanilt,6. 3. 2024 9:15

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Маг Ангелина 89853905910 отзывы - приворот на месячные слова

Micahvow,6. 3. 2024 8:47

где найти честного мага проверенного - Маг Ангелина 89853905910 отзывы
______________________________________________________


Статья от Маг Ангелина - WhatsApp 89853905910 - Погружение в магию: Проведение Любовного Приворота по фотографии

В мире эзотерики и магии существует множество методов привлечения любви и укрепления отношений. Один из таких методов – любовный приворот по фотографии. Этот ритуал позволяет воздействовать на энергетические поля человека, чтобы привлечь в его жизнь любовь и расцвет отношений. Давайте рассмотрим процесс проведения этого магического действия подробнее.
Шаг 1: Подготовка и Зарядка Энергии

Прежде чем приступить к ритуалу, необходимо создать подходящую атмосферу. Выберите спокойное место, где вас не будут отвлекать. Зажгите свечи и инкенсы для создания магической атмосферы. Затем сфокусируйте своё внимание и зарядите свою энергию, визуализируя цель ритуала – привлечение любви и гармонии.
Шаг 2: Выбор Фотографии и Заговор

Выберите фотографию человека, на которого хотите повлиять. Это может быть фотография из социальных сетей или любое другое изображение. Возьмите фотографию в руки и визуализируйте свои желания. Затем произнесите заговор:

"Пусть эта фотография станет связующим звеном между моей и твоей энергией. Пусть моя любовь и моё желание проникнут в твоё сознание и сердце. Пусть наши судьбы переплетутся в волшебной узе любви. Так да будет!"
Шаг 3: Ритуальные Действия

Положите фотографию перед собой и начните визуализировать свою цель – расцвет отношений, любовь и гармония. Представьте себе, как энергия любви наполняет вас и фотографию. Медитируйте на этой картине несколько минут, углубляя своё состояние сосредоточенности.
Шаг 4: Завершение Ритуала

По завершении медитации, прощупайте свои эмоции и убедитесь, что ваша цель ясна и наполнена положительной энергией. Благодарите вселенную за поддержку и отправьте свои намерения в мир. Позвольте свечам сгореть до конца и распространите аромат инкенса по всему помещению.
Заключение

Любовный приворот по фотографии – это мощный ритуал, который может помочь привлечь в вашу жизнь любовь и гармонию. Однако помните, что энергетические воздействия могут иметь разные последствия, поэтому важно использовать их с мудростью и добрыми намерениями. Пусть ваша любовь всегда будет источником света и радости!

Отзывы о Маге Ангелина - WhatsApp 89853905910 - слышала только хорошие.




посмотреть бесплатно и без смс приворот на месячных
олег и валентина световид - приворот и его последствия
отзывы людей пострадавших от приворотов
заговоры,привороты на удачу
любовные привороты по фотографи

SEARCHING FOR LOST BITCOIN WALLETS

Lamaanilt,6. 3. 2024 4:24

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN MONEY SEARCH SOFTWARE

Lamaanilt,5. 3. 2024 23:38

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

Lamaanilt,5. 3. 2024 17:55

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Hidden Ad Monetization Gems: Discover What Successful Publishers Are Doing Differently

CharlesLah,5. 3. 2024 16:22

Hey, I visited your site and I think that your content is amazing! It is really engaging and original, you must have worked so hard to generate such a quality content.

My name is Natasha from ForeMedia and I help website owners with great websites to maximize the revenue they make from their website.

I would love to buy Ad Spaces on your website and pay you per each impression of the ads on your site. We are Google Ad Exchange Premium partners and we work with more than 100 Ad Network & thousands of premium direct advertisers who would LOVE to buy Ads directly from your site and we can guarantee to increase your revenue by at least 45% compared to other advertising solutions you are currently using.
You deserve to earn more for your content and maximize your earning potential and I will help you unlock that potential!
There is no cost, you can register to our monetization platform for free on this link: https://foremedia-ads.net
I will be available for you on the Live Chat if you need any help, or you can email me back to: natasha@foremedia-ads.net if you have any questions.
I have at least 17 Premium Advertisers that have asked me to approach you because they would like to advertise on your website on Premium eCPM <cost>per impressions] basis.
Have a good day & feel free to ping me for any question!
Click the link here for 1 minute registration to our platform <it>s free!]: https://foremedia-ads.net
ForeMedia - Earn Money With Your Website
https://foremedia-ads.net

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

Lamaanilt,5. 3. 2024 11:57

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

When the welkin fell. (عندما سقطت السماء)

Wandafed,5. 3. 2024 9:29

I used to spirited not the present from the Beit Hanoun and when hell prostrate from heaven I was luckier than the people who lived there.
My tag is إقبال‎., I am a ‚migr‚ and I am raising prosperous to help.
Humour if you can send a dollar saved to a Bitcoin wallet, do so. I require make an effort to send funds for humanitarian aid to the victims in the Gaza Strip.

Bitcoin(BTC): bc1q4x8s3uw6gq67sakst5ngqcznznvwmzv8p6ktpr
Ethereum (ETH): 0xD236413ee5E9c1DBDdE2012595d4A3C38418C3bf

If you can't send funds, choose don't delete this information or send it to SPAM. Gladden impudent it to those who can send at least 1 dollar.


كنت أعيش في مكان ليس ببعيد عن Ш№ШЁШіШ§Щ† Ш§Щ„ЩѓШЁЩЉШ±Ш©، وعندما سقطت الجحيم من السماء كنت أكثر حظًا من الناس الذين يعيشون هناك.
اسمي مليح‎، أنا لاجئ وأقوم بجمع التبرعات للمساعدة.
من فضلك إذا كان بإمكانك إرسال الدولار الذي تدخره إلى محفظة بيتكوين، فافعل ذلك. سأحاول إرسال الأموال للمساعدات الإنسانية للضحايا في قطاع غزة.

Bitcoin(BTC): bc1q4x8s3uw6gq67sakst5ngqcznznvwmzv8p6ktpr
Ethereum (ETH): 0xD236413ee5E9c1DBDdE2012595d4A3C38418C3bf

إذا لم تتمكن من إرسال الأموال، يرجى عدم حذف هذه الرسالة أو إرسالها إلى الرسائل الاقتحامية. يرجى إرسالها إلى أولئك الذين يمكنهم إرسال دولار واحد على الأقل.

BITCOIN MONEY SEARCH SOFTWARE

Lamaanilt,5. 3. 2024 5:35

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

Lamaanilt,5. 3. 2024 0:03

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

SEARCHING FOR LOST BITCOIN WALLETS

Lamaanilt,4. 3. 2024 15:49

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Forex market

JamenThach,4. 3. 2024 11:27

Jump to search
Speculate on market Forex?
Best exclusive offer 2024 for common speculators, software developers, traders, trading signal sellers, trading advisor sellers, trading account managers, investment companies, large brokerage firms , as well as for everyone who dreams of opening their own business on the Forex market with minimal investments.
We will be happy to Give away MetaTrader4 Server for 0Give away MetaTrader4 Server for 0/en/products.html
More in detail watch here:
https://drive.google.com/file/d/14xuST2EFDKcnfUT_dL49jQu0Asj1uJx4/view?usp=sharing

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

Lamaanilt,4. 3. 2024 9:19

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

Lamaanilt,4. 3. 2024 3:19

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

National Post Today

MichaelBEm,3. 3. 2024 21:49

Read latest breaking news, updates, and headlines. National Post offers information on latest national and international events &amp; more.

https://www.nationalposttoday.com/

BITCOIN CRACKING SOFTWARE

Lamaanilt,3. 3. 2024 21:19

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN CRACKING SOFTWARE

Lamaanilt,3. 3. 2024 14:51

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search