Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starish

27. 8. 2012

 

Na začátku to byly nepřátelé na život a na smrt, ale díky dívce, která v ně věřila (Haruka Nanami) se znich stali přátelé, ALE hlavně kapela STARISH. A tady začíná moje vyprávění o: Masatovi,Renovi,Natsukim,Syovi,Tokiyovi a Otoyovi. Užijte si to...........

Ren

Slyšíme už jen potlesk fanoušků než vstoupíme do zákulisí. 

"Byly jste perfektní" ukáže nám Nanami palec nahoru.

"Díky šéfko", zasmějeme se všichni. Nanami přikývne a pustí nás do šaten. Zrovna si zapínám košili, když někdo zaklepe. "Dále" zamumlám. Dovnitř nakoukne modrá hlava a já hned poznám Masata. A zaním kluky jak se pochichtávájí. Jen nad tím pozvednu obočí a dál si oblíkám košili. Najednou Masata někdo strčí až zaklopýtá a zabouchnou se dveře. Pak jen slyšíme zamykání a rychlí běh pryč. Podívám se na Masata, který je rudší že by mu i pálivá paprika měla co závidět. Pohladím ho po vlasech.

"Ummm... Re-Rene n-ne-nezašel bys p-p-potom do k-kina?, zeptá se mě a muchlá si modrou vestu. 

"Hm. A kdy?,zeptám se nezaujátě, ale v duchu křičím 'Jdu s Masatem na R-A-N-D-E. Slyšíte on mě pozval na rande!! Já snad sním a jestli jo nechci se probudit.  

"Až se-se ti to bude h-hodit",pousměje se.

"A dneska by to šlo?" zeptám se s otazníky v očích. Masato horlivě přikývne. 

"Tak já se jdu převléct", houkne a než se ho stačím zeptat na co půjdeme je v trapu. Povzdechnu si. A to jsem si myslel že bude težké říct mu že ho miluju, ale kluci se rozhodli udělat to za nás.

 

Masato

Doběhnu do mě šatny kde už čeká Nanami s otevřenou skříní a tázavě se na mě dívá.

"Tak co? Kdy jdete?", vyvalí na mě.

"Hned co se převléknu",usměju se na ni.  Nanami přikývne a začne mi připravovat oblečení. Když se podívám co mi připravila nestačím žasnout. Dala  mi světle žluté jeany, Modré triko, zelenou bundu a černé conversky. Když jsem si to po našem dohadování poraženecky oblékl a višel před šatnu kde stál už Ren.

"P-p-promiň že to trvalo tak dlouho",omluvím se a dál si ho prohlížím má na sobě hnědé triko, bílé kalhoty a černé conversky. 

"Wow moc ti to sluší" zašeptá mi do ucha a líbne mě na tvář. Zčervenám a vyjdu před budovu kde už čeká taxi. Ren mi otevře dveře a počká až nastoupím, potom nasedne a řidiči nadyktuje adresu. "Je mi líto hoši,ale kino je zavřené",upozorní nás. Smutně si povzdechnu.

"To nevadí tak nás zavezete na Kojima 13", řekne Ren naléhavím hlasem. Řidič kývne a po hodince zastaví u tří patrového domku. Ren zaplatí a vtáhne mě do domu.

"Vítej u mě doma",řekne s nádechem ironie,"Boty si dej tady a poď ukážu ti svůj pokoj a vybereme si DVD, když už to kino padlo", usměje se a tím ukáže své krásné bílé zuby.

"Ahhh. Rene to tu bydlíš sám?", zeptám se.

"Ne to víš že ne", zese se usměje," První patro je mojí sestry, druhé je celé moje no a třetí okupuje Syo a Natsuki", ujasní mi. Kývnu a jdu s ním do druhého patra kde dojdeme k posledním dveřím. Ren je otevře a nechá mě vejít. Pokoj má laděň do orandžové a světlounce fialové. Vydechnu a otočím se na Rena.

"Máš to tu moc hezké",zářivě se usměju. Ren se začervená a ukáže na skříňku u televize. Přejdu k ní a otevřu do očí mě uhodí nazvy snad 1000 DVD.

"Vyber si jaké se ti bude líbit já nám dojdu pro pití a brambůrky", řekne a zachvíli uslyším rachot z kuchyně. Rychle čapnu sedmé DVD u konce a podívám se na název: Metro- Vaše cesta končí zde. Povzdechnu si horory vůbec nemusím, ale co, když už sem ho vytáh. Ren akorát vejde s táckem a zapne DVD přehrávač potom se posadí na postel, rukou poklepe na  místo vedle sebe. Rozejdu se a sednu si k němu, ale trošku dál kdybych se náhodou lekl abych mu neublížil. Ren, ale rozhodne jinak a přitáhne si mě do náruče. Nevím proč, ale je mi v ní teplo a bezpečno. Opřu se Renovi o hruď  a zakoukám se na obrazovku. Hned jak zabijou první oběť už je mi špatni. Semknu oči k sobě a ,  modlím se ke konci filmu. Hned mi na hlavu dopadne ruka. Vzhlédnu a vidím Rena jak tam dává nějakou pohádku.

"Doufám že už se mnou na tohle budeš koukat. A mymochodem taky horory moc nemusím", zatím co mluvil došel ke mě a nežně mě políbil. Po chvíli se odtáhl pro vzduch a podívá se na mě trochu smutně. Už chce otevřít pusu, ale předběhnu ho a umlčím ho svými rty. Ren si mě přitáhne do náruče a polibek prohloubí. 

"Co kdyby jsme si lehli", podívá se na mě," Za chvíli stejně příde Syo a Natsuki", přitom mi začne vysvlékat. Kývnu a rozepnu mu pásek. Než se naděju ležím pod peřinou a Ren vedle mě ještě vypne televizi a koukne na budík, který ukazuje půl jedné ráno. Povzdechnu si. Ještě že jsou prázdniny. Pak už jen slyším jak Ren v klidu oddechuje a to mě ukoléba k spánku s ním.

 

Tokiya

Rozloučíme se se Syoem a Natsukim a rozejdeme se s Otoyou do našeho domečku. Těď když jsou spolu Ren a Masato, tak už to nemusíme skrívat. Povzdechnu si a přitáhnu si Otoyu do náruče a víc mu upravím šálu, která mu sjela z krku. Otoya se na mě pousměje. Přidám do kroku, protože začala být větší zima a  Otoya už musí být promrzlí. Skloním se k němu a políbím ho, přesně v ten poment se na nás snese sníh.

Dojedeme až k domečku, který už má na sobě taky vrstvu sněhu. Vejdeme do vyhřáteho domu a svlékneme si kabáty. 

"Běž napustit vanu já nám zatím udělám čaj",plácnu Otoyu po zadečku. Otoya se na mě otočí a s vážnou tváří pronese.

"Aby bylo jasné mladý muži toto", ukáže si na zadek,"Je soukromí majetek Otoya Ittokiho, který vás žádá o pokutu ve víši 1500 jenů". Vytřeštím na něj zrak a radši jdu udělat ten čaj. Když vejdu do koupelny Otoya už ležím ve vaně s horkou vodou. 

 Vlezu si k němu a začnu nás mýt mýdlem s jahodovou vůní. Opláchnu nás a obleču do tepláků a trika. Posdím a Otoyu na gauč a donesu nám hrnečky s čajem. Otoya se na mě usměje a zapne televizi, kde běží pohádky. Ještě přes nás přehodím deku a zakoukám se do televize. 

Dokoukáme pohádku a vydáme se do ložnice. Otoya se na mě svůdně podívá a lehne si  na břicho. Jen v kalhotách si mu lehnu na záda a olíznu mu ucho. Taky se, ale udržím a přetočím ho na záda.

"Dneska ne",pousměju se. Otoya přikývne a ztulí se mi do náruče. Popravím si ho a s ním v náručí usnu.

Otoya

Natsuki

Rozloučím se s Otoyou a Tokiyou a podepř u opilého Sya. Hned se na mě nalepí a začne něco mumlat.

"Víš že tě", škytne," miluju Natsu. A chci tě!", zabodne mi ukazováček do hrudi a znovu škytne. Jen pokývám hlavou a odemknu dveře. Vezmu Sya do náruče a vyjdu sním opatrně schody do našeho patra. V našem SPOLEČNÉM pokoji ho hodím na postel a vysvleču ho. Syo si mě k sobě přitáhne a zečne mě líbat. Přidám se k němu a začnu nás rychle vysvlékat Když sme oba nazí přesunu se mu na krk a udělám mu tam flíček.  Potom putuju na bradavky. Pravou začnu jemnět sát a občas ji skousnu, levou zatím mnu mezi prsty. Když jsem s pravou spokojený stejnou péči věnuji i levé. Jazykem sjíždím pořád níž až narazím na Syovo chloubu. Přejedumu po ní jazykem a celého si ho pak vsaju do úst. Syo se pode mnou kroutí a hlasitě sténá. To mě povzbudí k další akci. Opatrně do něj vsunu jeden prst a podívám se na jeho obličej. Není na něm vidět že by ho to bolelo. Tak do něj vsunu ještě jeden prst, lae to už se stáhne a na tváři se mu vytvoří bolestná grimasa.

"Pššš, zlato to bude dobrý jen se uvolni", zašeptám a začnu ho líbat. Po chvilce se uvolní a já ho začnu pomalu roztahovat. Syo se podemnou slastně prohýbá a vzdychá. Vytáhnu s něj prsty a vysvleču si kalhoty. 

Sáhnu do šuplíku por gel a nanesu si trochu na penis. Opatrně do Sya začnu pronikat a když sem v něm celý přestanu se hýbat  a začnu mu slíbávat slzy které mu bolestí vhrkly do očí. Začnu ho otěšovat a pochvilce se v něm zkusmo pohnu. Syo zasténá a pohne se proti mně. Začnu se v něm pohybovat a pochvíli začnu zrychlovat. Když cítím že už budu vezmu do ruky jeho penis a začnu ho třít do rytmu svých přírazů. Zachvílí společně vyvrcholíme. Unaveně se sesunu na Sya a vyjdu z něj. Syo se na mě natiskne a začne chrupkat. Ještě přes nás přehodím deku a se Syem v náručí se propadnu do Morfeovi říše snů.

Syo

Ráno mě vzbudí sluneční paprsky. Chci se zvednout a zakrýt, ale nemůžu. Podívám se na problém, který mi v tom brání a ocitnu se v Natsukiho hrudi. Polekaně se posadím, ale kvůli bolesto, která se mi ozvala v dolních částech těla si znovu lehnu. Tím prudkým pohybem jsem,ale probudil Natsukiho, který si hned sedne a začne mě pomalu zvedat.

"Ne-ne já nechci", popotáhnu a skovám se pod peřinu. Natsuki se  zasměje a strhne ze mě peřinu. Podívám se na něj a nechám se vzít do sprchy. Ta horká voda mi trochu pomohla.

"Syo",ozve se mi u ucha," Miluju tě. Navždy!", řekne vážně Natsu. V tu chvíli se mi do očí na hrnou slzy. Skočím mu kolem krku a začnu plakat.

"Já tebe taky Miluju. Navždycky", pousměju se a víc se k němu přitisknu. Natsuki si mě přitáhne ještě víc a já tak nějak tuším že tohle je brána do naší nové budoucnosti....

Pro nás všechny. Našli jsme se a tak to mělo být. Já s Natsukim. Tokiya s Otoyou a Ren s Masatem. Navždy.

Syo x Natsuki

Masato x Ren

Tokiya x Otoya

           Are You Ready?         STRISH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Гашиш Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить Гашиш Москва - COCAINE24.BIZ

KeithustSiz,16. 4. 2024 12:51

Гашиш Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить Гашиш Москва - COCAINE24.BIZ
.
Для заказа Гашиша в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Купить в Москве Гашиш закладкой 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Заказать Гашиш в Москве доставкой САЙТ - https://cocaine24.biz/
Покупка в руки Гашиша в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Лучший Гашиш в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
Качественный Гашиш в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
ДЛЯ ЗАКАЗА ТОВАРА В МОСКВЕ НУЖНО НАПИСАТЬ НА САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги для гугла - Мне нужно Купить Гашиш в Москве? Какие цены на Гашиш в Москве? Каким образом можно Купить Гашиш в Москве? Какие сейчас цены на Гашиш в Москве?
Кто сейчас продает Гашиш в Москве? Как много завезли Гашиша в Москве? Гашиш в Москве купить без йода абсолютно без вреда для организма?
Царь-Гашиш это название того Гашиша который продают на официальном доверенном сайте гаранте? Украсть такой Гашиш в Москве не получиться, потому что работают профессионалы?
Какие бывают разновидности Гашиша сейчас в Москве и почему у нас он самый лучший Гашиш в Москве? Если взять много Гашиша в Москве а заплатить за него мало, такое Возможно?
Новые правила покупки и доставки Гашиша в Москве уже действуют? Круглосуточная покупка Гашиша в Москве только на официальном сайте по ссылке, больше нигде?
Кристаллы Гашиша в Москве уже сравнивают с градом? Шыкарное качество Гашиша в Москве никогда никого не оставит равнодушным или безразличны?
Моментальная покупка Гашиша в Москве и круглосуточная потдержка Гашиша в Москве всегда на связи, даже в выходные и праздничные дни?
Щедрость насыпи в закладках Гашиша в Москве иногда даже удивляет, потому что закладки Гашиша в Москве всегда на 10% больше чем в заказе?
Занять деньги или занять дорожку такого Гашиша в Москве это не стыдно, это жизнь которой живут постоянно люди в Москве?
Хорошо что Вы всегда на связи - самый частый отзыв про наш Гашиш в Москве за последние пять лет работы на рынке Гашиша в Москве!
Финальная версия разработок всех рецептов Гашиша в Москве можно купить на нашем сайте уже не первый год? Улететь в Небеса сквозь все преграды можно только с нашим Гашишом в Москве!
Единственный Магазин в Москве который реально безопасно доставляет товар в руки не важно какого количества, Это именно наш Сайт Гашиша в Москве! Наш Гашиш в Москве знаю Все!
.
.
.
МОСКВА-РОССИЯ-Гашиш-ЗАКЛАДКИ-ДОСТАВКА В РУКИ -ГАРАНТИИ - КУПИТЬ - КРУГЛОСУТОЧНО -ЛЮБОЙ РАЙОН - ПОДМОСКОВЬЕ ТОЖЕ ЕСТЬ - РОССИЯ
.
.
.
Конец тегов

Мефедрон Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить Мефедрон Москва - COCAINE24.BIZ

Charlessdardy,16. 4. 2024 11:30

Мефедрон Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить Мефедрон Москва - COCAINE24.BIZ
.
Для заказа Мефедрона в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Купить в Москве Мефедрон закладкой 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Заказать Мефедрон в Москве доставкой САЙТ - https://cocaine24.biz/
Покупка в руки Мефедрона в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Лучший Мефедрон в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
Качественный Мефедрон в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
ДЛЯ ЗАКАЗА ТОВАРА В МОСКВЕ НУЖНО НАПИСАТЬ НА САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги для гугла - Мне нужно Купить Мефедрон в Москве? Какие цены на Мефедрон в Москве? Каким образом можно Купить Мефедрон в Москве? Какие сейчас цены на Мефедрон в Москве?
Кто сейчас продает Мефедрон в Москве? Как много завезли Мефедрона в Москве? Мефедрон в Москве купить без йода абсолютно без вреда для организма?
Царь-Мефедрон это название того Мефедрона который продают на официальном доверенном сайте гаранте? Украсть такой Мефедрон в Москве не получиться, потому что работают профессионалы?
Какие бывают разновидности Мефедрона сейчас в Москве и почему у нас он самый лучший Мефедрон в Москве? Если взять много Мефедрона в Москве а заплатить за него мало, такое Возможно?
Новые правила покупки и доставки Мефедрона в Москве уже действуют? Круглосуточная покупка Мефедрона в Москве только на официальном сайте по ссылке, больше нигде?
Кристаллы Мефедрона в Москве уже сравнивают с градом? Шыкарное качество Мефедрона в Москве никогда никого не оставит равнодушным или безразличны?
Моментальная покупка Мефедрона в Москве и круглосуточная потдержка Мефедрона в Москве всегда на связи, даже в выходные и праздничные дни?
Щедрость насыпи в закладках Мефедрона в Москве иногда даже удивляет, потому что закладки Мефедрона в Москве всегда на 10% больше чем в заказе?
Занять деньги или занять дорожку такого Мефедрона в Москве это не стыдно, это жизнь которой живут постоянно люди в Москве?
Хорошо что Вы всегда на связи - самый частый отзыв про наш Мефедрон в Москве за последние пять лет работы на рынке Мефедрона в Москве!
Финальная версия разработок всех рецептов Мефедрона в Москве можно купить на нашем сайте уже не первый год? Улететь в Небеса сквозь все преграды можно только с нашим Мефедроном в Москве!
Единственный Магазин в Москве который реально безопасно доставляет товар в руки не важно какого количества, Это именно наш Сайт Мефедрона в Москве! Наш Мефедрон в Москве знаю Все!
.
.
.
МОСКВА-РОССИЯ-МЕФЕДРОН-ЗАКЛАДКИ-ДОСТАВКА В РУКИ -ГАРАНТИИ - КУПИТЬ - КРУГЛОСУТОЧНО -ЛЮБОЙ РАЙОН - ПОДМОСКОВЬЕ ТОЖЕ ЕСТЬ - РОССИЯ
.
.
.
Конец тегов

MDMA (МДМА) Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить MDMA (МДМА) Москва - COCAINE24.BIZ

Lewisuhahor,16. 4. 2024 10:12

MDMA (МДМА) Москва? Сайт - COCAINE24.BIZ Купить MDMA (МДМА) Москва - COCAINE24.BIZ
.
Для заказа MDMA (МДМА) а в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Купить в Москве MDMA (МДМА) закладкой 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Заказать MDMA (МДМА) в Москве доставкой САЙТ - https://cocaine24.biz/
Покупка в руки MDMA (МДМА) а в Москве 24/7 САЙТ - https://cocaine24.biz/
Лучший MDMA (МДМА) в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
Качественный MDMA (МДМА) в Москве САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
ДЛЯ ЗАКАЗА ТОВАРА В МОСКВЕ НУЖНО НАПИСАТЬ НА САЙТ - https://cocaine24.biz/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги для гугла - Мне нужно Купить MDMA (МДМА) в Москве? Какие цены на MDMA (МДМА) в Москве? Каким образом можно Купить MDMA (МДМА) в Москве? Какие сейчас цены на MDMA (МДМА) в Москве?
Кто сейчас продает MDMA (МДМА) в Москве? Как много завезли MDMA (МДМА) а в Москве? MDMA (МДМА) в Москве купить без йода абсолютно без вреда для организма?
Царь-MDMA (МДМА) это название того MDMA (МДМА) а который продают на официальном доверенном сайте гаранте? Украсть такой MDMA (МДМА) в Москве не получиться, потому что работают профессионалы?
Какие бывают разновидности MDMA (МДМА) а сейчас в Москве и почему у нас он самый лучший MDMA (МДМА) в Москве? Если взять много MDMA (МДМА) а в Москве а заплатить за него мало, такое Возможно?
Новые правила покупки и доставки MDMA (МДМА) а в Москве уже действуют? Круглосуточная покупка MDMA (МДМА) а в Москве только на официальном сайте по ссылке, больше нигде?
Кристаллы MDMA (МДМА) а в Москве уже сравнивают с градом? Шыкарное качество MDMA (МДМА) а в Москве никогда никого не оставит равнодушным или безразличны?
Моментальная покупка MDMA (МДМА) а в Москве и круглосуточная потдержка MDMA (МДМА) а в Москве всегда на связи, даже в выходные и праздничные дни?
Щедрость насыпи в закладках MDMA (МДМА) а в Москве иногда даже удивляет, потому что закладки MDMA (МДМА) а в Москве всегда на 10% больше чем в заказе?
Занять деньги или занять дорожку такого MDMA (МДМА) а в Москве это не стыдно, это жизнь которой живут постоянно люди в Москве?
Хорошо что Вы всегда на связи - самый частый отзыв про наш MDMA (МДМА) в Москве за последние пять лет работы на рынке MDMA (МДМА) а в Москве!
Финальная версия разработок всех рецептов MDMA (МДМА) а в Москве можно купить на нашем сайте уже не первый год? Улететь в Небеса сквозь все преграды можно только с нашим MDMA (МДМА) ом в Москве!
Единственный Магазин в Москве который реально безопасно доставляет товар в руки не важно какого количества, Это именно наш Сайт MDMA (МДМА) а в Москве! Наш MDMA (МДМА) в Москве знаю Все!
.
.
.
МОСКВА-РОССИЯ-MDMA (МДМА) -ЗАКЛАДКИ-ДОСТАВКА В РУКИ -ГАРАНТИИ - КУПИТЬ - КРУГЛОСУТОЧНО -ЛЮБОЙ РАЙОН - ПОДМОСКОВЬЕ ТОЖЕ ЕСТЬ - РОССИЯ
.
.
.
Конец тегов

Get Big bon...

Stevenglign,16. 4. 2024 7:51

Top online casіos!
Get Big bоnus for frее singup

https://tinyurl.com/2p9fw6zs

Exploring the Fascinating of Dating: Connections, Broadening, and Discovery

Cyharlesloova,16. 4. 2024 6:56

Dating is a excursion that encompasses the magic of vulnerable connection, offensive excrescence, and alluring discoveries. It is a take care of to which individuals search dreamt-up possibilities, getting to know each other on a deeper level. Dating allows people to share experiences, market ideas, and fashion meaningful connections.
https://zeenite.com/videos/17870/super-sloppy-head-with-fatial/

In the monarchy of dating, one encounters a diverse kind of emotions. There's the exhilaration of convention someone modish, the anticipation of a basic fixture, and the quivering of discovering stale interests and shared values. It is a continually of vulnerability and self-discovery as individuals unreserved themselves up to the feasibility of inclination and companionship.
https://xlilith.com/videos/36134/outdoor-huge-boobs-sucking-lesbians-in-a-hot-tub/

Striking communication lies at the heart of dating, facilitating competence and appropriateness between two people. It involves acting listening, honest declaration, and empathy, creating a gap on authentic dialogue. Thoroughly communication, individuals can enquire into their compatibility, the board thoughts and dreams, and assemble a fundamental of trust.

SEARCHING FOR LOST BITCOIN WALLETS

Lamaanilt,16. 4. 2024 6:53

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

Lamaanilt,15. 4. 2024 4:06

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Best Online Slot Games

Nathanactix,14. 4. 2024 21:27

Best online casinos in the US of 2024. We compare online casinos, bonuses & casino games so that you can play at the best casino online in the USA
https://is.gd/u5Hkob
Check out the best new casino sites for 2024 that are ranked according to their casino game variety, bonus ease, safety, and overall user experience
https://is.gd/u5Hkob
Sports forecast channel, everything is the same as others, only free https://tinyurl.com/yptttbz5

BITCOIN MONEY SEARCH SOFTWARE

Lamaanilt,14. 4. 2024 20:15

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN MONEY SEARCH SOFTWARE

Lamaanilt,14. 4. 2024 5:43

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Men Dating Men: Celebrating Angel and Bearing

Alberthok,13. 4. 2024 23:36

Men dating men savoir faire love, connection, and the beauty of relationships in their own unique way.
https://hentai0day.com/videos/1596/cartoon-porn-3d-porn/
In a world that embraces distinctiveness and inclusivity, same-sex relationships from develop their place. Men who fixture men navigate the joys and challenges of edifice substantial connections based on authenticity and complementary understanding. They celebrate enjoyment while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination.
https://outdoorporn.one/videos/7637/indian-stepmom-disha-public-blowjob-cumshot-in-car/
Communication and emotional intimacy pleasure a momentous place in their relationships, fostering positiveness and deepening their bond. As institute progresses toward equality, it is important to approve and particular the love shared between men dating men, embracing their unique experiences and contributions to the tapestry of human connections.

Have you faced situations where you hesitated or decided against taking an opportunity, and later regretted your inaction?

Timothyjuili,12. 4. 2024 10:12

Have you ever looked back on a moment when you could have taken a leap, but didn't, and now wish you had?


Dear Colleague,

Have you ever thought like: "If I made that one move, I could make all my dreams come true"?

I recently came across an article that I couldn't help but share with you. It delves into a theme that many of us find relatable - the pain of missing a golden opportunity and the subsequent regret.

This engaging article discusses personal stories of individuals who've faced such moments, and shares insights on how to cope with these feelings and embrace future opportunities.

I invite you to check it out. Here's the link: https://telegra.ph/Stop-waiting-for-your-dreams-to-happen-Take-action-now-with-TenX-Start-unlocking-your-full-potential-today-03-27 .
I believe you'll find it illuminating, and it might even change your perspective on lost opportunities.

Our facebook: https://www.facebook.com/TenXCrypto
Twitter: https://twitter.com/TenX_Crypto
Group in Telegram: https://t.me/INVESTToken_EN
Warmly,
Leny

BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES

Lamaanilt,12. 4. 2024 9:02

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

Lamaanilt,12. 4. 2024 2:10

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

тайланд на кой океан е

Sownluu,11. 4. 2024 5:38

Вау, прекрасно сайт. Спасибо... Посетите также мою страничку

посмотрите также мою страничку и дайте ей оценку

https://x3.wiki/wiki/User:Kayla0363681 какво да правя на остров пукет
https://rashadshumaker3.bravesites.com/entries/general/%d0%9f%d1%8a%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d0%a2%d0%b0%d0%b9%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4-%d0%9f%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%bc%d1%83%d1%80%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b2-%d0%9f%d1%83%d0%ba%d0%b5%d1%82 остров пукет тайланд
https://fnrlogistics.ca/forums/users/mckinleywpj/ разстояние на остров пукет до екватора
https://factbook.info/index.php/%D0%9E%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2_%D0%9F%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82_%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4 кога се ходи на пукет

=pat=

SEARCHING FOR LOST BITCOIN WALLETS

Lamaanilt,11. 4. 2024 3:00

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

SEARCHING FOR LOST BITCOIN WALLETS

Lamaanilt,10. 4. 2024 19:00

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

сильнейшие заговоры от запоев отзывы nfkts545.ru - сильный заговор от пьянства читать на расстоянии на фото

Jamespar,10. 4. 2024 16:10

После многолетней борьбы с алкогольной зависимостью, я обратился к магу Роману Петровичу на сайте nfkts545.ru. Его заговор от пьянства принес мне невероятное облегчение. Я почувствовал, как тяжесть ушла, и теперь могу радоваться жизни без опасения вернуться к прежним привычкам. Благодаря магии Романа Петровича я снова контролирую свою жизнь.

Обратиться к настоящему магу можно здесь https://nfkts545.ru


-лечение от алкоголизма заговор
-сильный заговор от пьянства читать на спящего
-молитва заговор от пьянки
-заговор от пьянства на бутылку водки
-https://nfkts545.ru - настоящий маг
-заговор для мужа от алкоголизма
-молитва и заговор от пьянства
-от пьянки заговоры на соль
-заговор от пьянства на воде
-бабка заговор от алкоголизма

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

Lamaanilt,10. 4. 2024 11:32

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

заговор на успешную торговлю - отзывы о 89842861265

PeterTon,10. 4. 2024 1:55

Мой опыт с магией Романа Петровича на сайте nfkts545.ru привел меня к размышлениям о силе веры и силе воли. Заказав заговор на процветание в бизнесе, я увидел, как магия может стать поддержкой и помощью в достижении своих целей. Этот опыт научил меня верить в себя и свои возможности. Писать напрямую в ватсап можно по номеру 8 (984) 286-12-65.


-заговоры на удачную торговлю - проверенные маги уфы
-заговор на сахар на торговлю - как сделать себя магом по настоящему 89842861265
-заговоры на удачную торговлю - заговор на хорошую торговлю читать nfkts545.ru
-срочный заговор на торговлю
-заговор на торговлю на базаре
-заговор на торговлю в магазине читать
-срочный заговор на торговлю
-------------------------------------------------------
-заговор на успех в торговле
-заговоры на удачную торговлю
-заговор на торговлю